Raich&Raich Premium Real Estate 

Brokerul Dvs. Imobiliar Dedicat!

Raich&Raich Imobiliare se adreseaza clientilor cu discernamant si fler in lumea businessului, care inteleg ce inseamna sa investesti intr-o proprietate si fac alegeri destepte, in urma unei analize atente a pietei.

Pentru astfel de clienti, Raich&Raich este o abila calauza prin hatisul pietei imobiliare si a cadrului legislativ. Asiguram consultanta inclusiv privind proprietatile care se afla sub incidenta legilor 112 sau 10 si stim sa folosim eficient resursele de pe just.ro si pmb.ro.

Timpul este cea mai valoroasa investitie pe care o fac clientii nostri. De aceea depunem un efort real sa intelegem ce cauta clientul. Propunem numai proprietati care stim ca respecta lista acestuia de preferinte, oricat de diverse si pretentioase ar fi acestea, pentru a scurta timpul dedicat cautarii.

Investitorii si dezvoltatorii imobiliari gasesc in Raich&Raich Imobiliare un partener loial, capabil sa ofere consultanta economica , comparatii si analiza profesioniste, servicii de evaluare corecta a proprietatilor, locatiilor si terenurilor, asa incat sa poata fi luate cele mai profitabile decizii.

Va propunem un model de business eficient, in care atingem scopul pe care vi-l propuneti si maximizam rezultatele acestuia, tinand cont de complexul cadru legislativ si economic de pe piata locala.

Impreuna vom forma o echipa redutabila. Si vom reusi sa realizam ceea ce va doriti.
Haideti sa ne cunoastem!