Magic Residence Militari

MAGIC RESIDENCE MILITARI – SECTOR 6, BUCURESTI

Proiectul este la o distanţă de 1 minut de Bulevardul Iuliu Maniu, beneficiind de proximitatea statiei de autobuz(cca 50m) si de statiile de metrou Preciziei si Pacii. Cuprinde 33 de unitati locative ( garsoniere si apartamente cu 2 si respectiv 3 camere) si este racordat la toate utilitatile Sector 6 (apa, canalizare, curent electric, gaze).

IMOBIL P+5E+M, finalizat, GATA PENTRU MUTARE.

Complexul beneficiaza de parcare subterana(15locuri) si supraterana (25).

Amplasat in partea de vest a Bucurestiului, intr-o zona in plina dezvoltare imobiliara, cu acces rapid la mijloace de transport in comun, beneficiind de un acces facil atat catre centrul Capitalei cat si catre autostrada Bucuresti-Pitesti, acest proiect se evidentiaza prin calitatea finisajelor si compartimentarea functionala a apartamentelor.

Infrastructura cartierului este asigurata in totalitate de retelele publice (drumuri asfaltate, apa/canal, curent, gaz).

Cartierul este in plina dezvoltare, beneficiind de: centre comerciale si de agrement ( Militari Shopping Center, Metro, World Class, Auchan Militari etc ), restaurante, servicii pentru comunitate, cafenele, staţii de benzină, şcoli, grădiniţe

COMISION 0% DE LA CUMPARATOR!