Servicii

Brokerul Dvs. Imobiliar Dedicat!

Raich&Raich se adreseaza clientilor cu discernamant si fler in lumea businessului, care inteleg ce inseamna sa investesti intr-o proprietate si fac alegeri destepte, in urma unei analize atente a pietei.

Pentru astfel de clienti, Raich&Raich este o abila calauza prin hatisul pietei imobiliare si a cadrului legislativ.

Livrarea unor servicii de cea mai inalta calitate este scopul final al activității noastre, atât intern,cât și față de clienții noștri. Prin  calitate, intelegem posibilitatea de conformare in procent de 100% cu solicitările clienților, atent definite si acceptate de ambele părți.

Timpul este cea mai valoroasa investitie pe care o fac clientii nostri. De aceea depunem un efort real sa intelegem ce cauta clientul. Propunem numai proprietati care stim ca respecta lista acestuia de preferinte, oricat de diverse si pretentioase ar fi acestea, pentru a scurta timpul dedicat cautarii.

Asiguram consultanta inclusiv privind proprietatile care se afla sub incidenta legilor 112 sau 10 si stim sa folosim eficient resursele de pe just.ro si pmb.ro.

Angajații sunt cheia succesului in campania noastră! Ei beneficiază de sarcini de lucru provocatoare și oportunități de dezvoltare personală pentru a obține performanțe motivante.

Printre calitatile lor se numara competența, spiritul de inițiativă și dorința de perfecționare. Coordonatorii au rol de model pentru colegi si trebuie să întrețină un mediu de lucru motivant, care sa fie orientat catre rezultat si asumarea răspunderii. In relațiile de zi cu zi, încurajam cultura opiniilor deschise si a comunicării permanente!

Fiind o companie privată, dorim să creăm relatii de business durabile si sa fim un partener de neinlocuit pe zona București, Ilfov, Constanța, Oradea , Craiova, Arad, Timiș. Asistența tehnică pe care o oferim clienților noștri și oricărui partener este felul nostru de a ne valorifica experiența in domeniu, de a ti multumi ca ne ai ales! Un birou specializat iti sta la dispozitie la sediul nostru din Bucuresti pentru a crea împreună elementele unor proiecte speciale. Raich&Raich are o fundație sănătoasă, clădită pe pasiune si profesionalism , etica si respect!

Investitorii si dezvoltatorii imobiliari gasesc in Raich&Raich Imobiliare un partener loial, capabil sa ofere consultanta economica , comparatii si analiza profesioniste, servicii de evaluare corecta a proprietatilor, locatiilor si terenurilor, asa incat sa poata fi luate cele mai profitabile decizii.

Vanzatorii si cumparatorii pe segmentele: rezidential-piata noua si veche-, apartamente sau case/vile, office,  terenuri constructii, logistice, agricole, paduri au parte de aceeasi expertiza avizata.

Va propunem un model de business eficient, in care atingem scopul pe care vi-l propuneti si maximizam rezultatele acestuia, tinand cont de complexul cadru legislativ si economic de pe piata locala.

Impreuna vom forma o echipa redutabila. Si vom reusi sa realizam ceea ce va doriti.

Haideti sa ne cunoastem!