Magic Residence Magurele

Ansamblul Rezidenţial Magic Măgurele este un proiect imobiliar în zona localităţii Măgurele, pe strada Celofibrei, chiar la graniţa cu sectorul 5 din Bucureşti si 15 minute de centrul Bucurestiului. Accesul se face din soseaua Alexandriei,
Ansamblul este dispus pe o suprafaţă de teren de 10.000 metri pătraţi şi va fi compus din 48 corpuri de cladiri individuale.
Fazele de dezvoltare ale proiectului:
– Faza 1: consta in 3 corpuri de cladire P+1E+mansarda, cu un total de 12 locuinte.
– Faza a 2-a: presupune constructia a 3 corpuri de cladire P+1E+mansarda, avand cate 4 locuinte in oglinda fiecare.
– Faza a 3-a: consta in dezvoltarea de cladiri de apartamente si spatii comerciale.

Vilele au 113 mp utili ( fara pod) si sunt racordate la toate utilitatile (apa, canalizarea orasului, energie electrica, gaz).

Principalele mijloace de transport către ansamblul Magic Residence Măgurele sunt liniile RATB (302, 303 si 428), cît şi liniile de maxi taxi.

Detalii tehnice proiect:
Structura de rezistenta: beton
-Suprastructura construcţiei este realizată din cadre, stalpi şi grinzi din beton armat.
Ziduri exterior: caramida
-Închiderile perimetrale sunt realizate din caramidă eficientă cu goluri, 250x300x238 mm, cu izolatie termica exterioara – polistiren 10 cm.
– La interior, pereţii sunt din caramidă cu grosimea maximală de 500x115x238 mm, acoperiţi cu vopsea lavabilă iar la exterior pereţii sunt acoperiţi cu vopsea texturată decorativă
– Fiecare unitate locativa va fi racordata la reţeaua de electricitate de joasă tensiune;
– Alimentarea cu apa se va realiza din reţeaua centralizată iar evacuarea apelor uzate se va face direct către canalizarea localităţii.
– Încalzirea se va face cu centrală termica în condensaţie, pe gaze.
– Tâmplaria exterioara este realizată din PVC cu geam termopan, izolant termic şi fonic, iar acoperişul din tablă tip Lindab.
– Pardoseli din parchet, gresie ceramică şi gresie ceramică pentru trafic intens.